ONLINE STORE


Dansfeest Desem Harop Heather.jpg

De foto's zijn er!

De foto's zijn verdeeld over de twee delen voor en na de pauze. Kijk ook zeker even naar de foto's van tijdens de pauze! 


Prachtige landschapsfotografie als wanddecoratie...
Bestel en laat leveren of download.

Wijdse landschappen bieden een uitzicht in je huis, kantoor of wachtruimte die er anders niet is. Mijn tip is om altijd voor een grote maat te gaan, bijvoorbeeld 1.20 meter breed. Zo kan je jezelf verliezen in de grootsheid van het beeld. Kies het materiaal dat past bij je smaak en je budget. Een landschap op canvas is een goed alternatief voor een gemiddeld budget. Je kan makkelijker voor grotere afmetingen kiezen omdat het materiaal gunstige geprijsd is dan aluminium. Wil je echter het mooiste van het mooiste, kies dan voor aluminium. Dit materiaal tref je aan in fotomusea en laat je alle details goed bekijken. Bekijk alle maten waar je uit kan kiezen. Twijfel je, neem gerust contact met me op. Ik help je graag bij het maken van de juiste keuze.

Kalender 2017
Dierenasiel Genk

Onze prachtige kalender voor 2017 is te koop in het asiel voor 5 euro of hier via deze webwinkel. Een verrassende kijk op onze honden en katten . Prachtig aan de muur! Kom zeker langs in het asiel!

Kalender 2017, Dierenasiel Genk
5.00

Het volledige bedrag gaat rechtstreeks naar het Dierenasiel in Genk.
Alvast Bedankt!

Quantity:
Add To Cart