Raf's Twitter feed...

Hey, Mag ik mezelf even voorstellen?

De rede waarom ik fotografeer is simpel… Ik vind niets fascinerender dan een visueel verhaal creëren! Als dat nu om portretten, bruidsreportages, bedrijfsfotografie of landschap gaat. Het idee blijft het zelfde. Een verhaal vertellen aan de hand van beelden. Stilstaand óf bewegende beelden! 

Ik heb altijd al een voorliefde gehad voor de Amerikaanse superhelden films en vooral de “look & feel” van de beelden. Als kind liep ik al met de camera van mijn vader rond en fotografeerde alles wat mijn “helden-fantasie” triggerde. Of er nu film in de camera zat of niet.  Die, misschien iets donkerdere, dramatische film-look ga je ook terug vinden in mijn fotografie. 

Wat later werd de kleine pocket-camera van mijn vader een degelijke spiegelreflex camera. Thans bleef het grootste obstakel het zelfde, De hoge ontwikkelingskost van de film. Maar die ontwikkelingskost werd van de kaart geveegd door de digitale camera. Yaaaaay! 😀

Vanaf dat moment was de trein niet meer te stoppen. Ik raakte ronduit verslaafd aan fotografie en de mogelijkheden die de camera bood om mijn fantasie vaste vorm te geven. En het is er sindsdien niet beter op geworden!

De opdrachten die ik van mijn klanten krijg zijn voor mij dan ook in de eerste plaats een opportuniteit voor een fotografische uitdaging, een nieuw ‘verhaal’, iets vers waar ik mijn fantasie en creativiteit op los kan laten.

Dus vandaar de vraag…

Hoe kan ik jou verhaal in beeld brengen?

Raf


Berichten van tevreden klanten...
Dit is waar ik het allemaal om doe!

geduld: aanwezig
creativiteit: aanwezig
oog voor detail: aanwezig
vol van ideeën: aanwezig
dierenvriend: aanwezig
volharding: aanwezig
resultaat: aangename samenwerking en super mooie foto’s
Alles wat wij als asiel zochten om onze mooie kalender te verwezenlijken en met een resultaat dat gezien mag worden!
Merci Raf!
— An Fransen - Dierenasiel Genk
Na 2 contacten met Castle14 (eerst een bedrijfsreportage en later een reeks van een koppel als huwelijksgeschenk) kijken we al uit naar een volgende project. De aanpak van Raf is enerzijds erg persoonlijk in de zin dat hij zoekt naar wat je exact wil bereiken met de foto’s , maar anderzijds moet je hem vertrouwen daar hij op zijn eigenzinnige,maar o zo gedreven manier, opgaat in zijn opdracht. Laat hem gerust zijn gang gaan... Het resultaat is stevast een schot in de roos!
Als je zoekt naar een ‘kijk eens naar het vogeltje’-fotograaf zoek je misschien beter een ander adres...
— Dr. Raf Fransen - Vakantiehuis De Lindedroom
We hechten als grafisch bureau zeer veel belang aan de uitstraling en vormgeving van onze realisaties. De foto’s die we hiervoor gebruiken moeten naast de evidente scherpte en duidelijkheid ook een tikje magie hebben. Een meerwaarde dat hét verschil maakt tussen een goede en een geweldige foto. Er moet gevoel in zitten, de juiste belichting en optimale sfeer. En net DAT ervaren we bij onze samenwerking met Castle 14 . De juiste feeling en nodige gedrevenheid om het onderwerp optimaal in beeld te brengen en die foto(‘s) te leveren met dat tikje méér. Overigens worden alle afspraken perfect opgevolgd en aan scherpe tarieven gewerkt.
— Leslie Volckaert - Creasonus, Grafisch Bureau
- Super product en super klantenservice (communicatie)
- Heeft een zeer ruime kennis van zijn vak.
- Nazorg van de gevraagde product naar klant is zeer goed.
- Ik kan geen verbeterpunten noemen.
— Hubert Mager - Werti Verpakkingen