Kalender 2017 voor het Dierenasiel in Genk.

Zo heel af en toe krijg je de vraag om aan iets bijzonders mee te werken. Iets dat niet je portefeuille doet groeien maar vooral je hart. Die vraag kreeg ik vorig jaar toen het dierenasiel in Genk me vroeg of ik geïnteresseerd zou zijn om honden en poezen te fotograferen voor hun kalender van 2017. Daar zeg je uiteraard geen nee tegen!

We maakte een eerste afspraak voor een shoot in de studio met drie verschillende honden. Wat een ervaring! Men zegt altijd dat het heel erg moeilijk is om dieren te fotograferen omdat die beestjes niet stil zitten. Wel, men heeft gelijk! Maar een goede trainer, en dat zijn die van het dierenasiel van Genk in overschot, valt dat best wel mee. Een nieuw en goed adoptie gezin voor de diertjes is het enige waar de mensen van het asiel geheel belangeloos voor gaan. Dag in, dag uit... door de week of in 't weekend.

Beste mensen, ik weet dat men de laatste maanden voor heel wat goede doelen aan jullie bel trokken. Maar laat je asjeblieft niet kennen voor dit doel. Deze lieve beestjes worden rechtstreeks geholpen met jullie zuur verdiende centen,  Een nieuw en goed adoptie gezin voor de dieren is het enige waar de mensen van het asiel geheel belangeloos voor gaan. Dag in, dag uit... door de week of in 't weekend.

Steun het asiel met €5 en je krijgt er een prachtige kalender boven op! Als dat geen deal is?!

 
 

Alvast hartelijk bedankt!